سلامتی و سرگرمی

سرگرمی و ارتقا سلامتی

سلامتی و سرگرمی

سرگرمی و ارتقا سلامتی

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

 

 

دیابت قندی

تخم مرغ

تخم مرغ مزایای سلامتی شگفت انگیزی را ارائه می دهد. در حقیقت ، آنها یکی از بهترین غذاها برای سیر نگه داشتن شما برای ساعتهای طولانی  هستند

مصرف منظم تخم مرغ همچنین ممکن است از چند طریق خطر بیماری قلبی شما را کاهش دهد. تخم مرغ باعث کاهش التهاب ، بهبود حساسیت به انسولین ، سطح کلسترول HDL "خوب" شما شده و اندازه و شکل کلسترول LDL "بد" شما را اصلاح می کند. در یک مطالعه ، افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که روزانه 2 عدد تخم مرغ به عنوان بخشی از رژیم غذایی پر پروتئین مصرف می کردند ، در کلسترول و قند خون بهبود یافته اند. علاوه بر این ، تخم مرغ یکی از بهترین منابع لوتئین و زاکزانتین ، آنتی اکسیدان هایی است که چشم را از بیماری محافظت می کند.

حتما تخم مرغ را بطور کامل بخورید. فواید تخم مرغ در درجه اول ناشی از مواد مغذی موجود در زرده است تا سفیده آن .

نتیجه :

تخم مرغ عوامل خطر بیماری قلبی را بهبود می بخشد ، کنترل قند خون را تقویت می کند ، از سلامتی چشم محافظت می کند و احساس سیری کامل را حفظ می کند.

بذر چیا

دانه های چیا یک غذای عالی برای افراد مبتلا به دیابت است.

آنها از نظر فیبر بسیار غنی بوده و در عین حال کم کربوهیدهای قابل هضم هستند.

در حقیقت ، 11 گرم از 12 گرم کربوهیدرات در یک وعده 28 گرم (1 اونس) دانه چیا فیبر است ، که باعث افزایش قند خون نمی شود.

فیبر چسبناک موجود در دانه های چیا با کم کردن سرعت حرکت مواد غذایی در روده شما و جذب آن می تواند قند خون شما را پایین بیاورد.

دانه های چیا ممکن است به شما در دستیابی به وزن سالم کمک کنند زیرا فیبر باعث کاهش گرسنگی می شود و احساس سیری را به شما منتقل می کند. علاوه بر این ، فیبر می تواند میزان کالری شما را از سایر غذاهایی که در همان وعده غذایی خورده می شوند کاهش دهد.

همچنین دانه های چیا باعث کاهش فشار خون وعلایم  التهابی می شوند.

بیشتر بدانید : درمان دیابت نوع یک و دو به همراه آموزش مصرف انسولین های جدید

نتیجه :

دانه های چیا حاوی مقادیر زیادی فیبر و کربوهیدرات قابل هضم کم هستند و ممکن است فشار خون و التهاب را کاهش دهند.

دیابت قندی

زردچوبه

زردچوبه یک ادویه با فواید بالا برای سلامتی است.

ماده فعال آن ، کورکومین ، می تواند باعث کاهش التهاب و قند خون شود ، ضمن اینکه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

علاوه بر این ، به نظر می رسد کورکومین به نفع سلامت کلیه در افراد دیابتی است. این مهم است ، زیرا دیابت یکی از دلایل اصلی بیماری کلیوی است.

متأسفانه ، کورکومین به تنهایی جذب نمی شود. حتماً زردچوبه را با پیپرین (که در فلفل سیاه یافت می شود) مصرف کنید تا جذب آن به اندازه 2،000٪ افزایش یابد.

نتیجه :

زردچوبه حاوی کورکومین است که ضمن محافظت در برابر بیماری های قلبی و کلیوی ، قند خون و التهاب را کاهش می دهد.

ماست یونانی

ماست یونانی یک انتخاب عالی لبنیات برای افراد دیابتی است.

نشان داده شده است که باعث بهبود کنترل قند خون و کاهش خطر بیماری های قلبی می شود ، شاید تا حدودی به دلیل پروبیوتیک های موجود در آن باشد.

مطالعات نشان داده اند که ماست و سایر غذاهای لبنی ممکن است منجر به کاهش وزن و بهبود ترکیب بدن در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 شود.

اعتقاد بر این است که کلسیم بالای لبنیات و اسید لینولیک کونژوگه شده (CLA) ممکن است نقشی در سلامتی داشته باشند .

علاوه بر این ، ماست یونانی دارای تنها حدود 8 گرم کربوهیدرات است  که پایین تر از ماست معمولی است. وهمچنین  پروتئین بیشتری دارد ، که با کاهش اشتها و کاهش کالری دریافتی باعث کاهش وزن می شود.

نتیجه :

ماست یونانی سطح قند خون سالم را تقویت می کند ، عوامل خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد و ممکن است به مدیریت وزن کمک کند.

آجیل

آجیل ها خوشمزه و مغذی هستند.

همه انواع آجیل ها حاوی فیبر بوده و از نظر کربوهیدرات قابل هضم کم هستند ، اگرچه برخی از آنها بیشتر از سایرین هستند.

در اینجا مقادیر کربوهیدرات قابل هضم در هر وعده 1 عیار (28 گرم) آجیل وجود دارد:

  • بادام: 2.6 گرم
  • آجیل برزیل: 1.4 گرم
  • بادام زمینی: 7.7 گرم
  • فندق: 2 گرم
  • ماکادامیا: 1.5 گرم
  • پکن: 1.2 گرم
  • پسته: 5 گرم
  • گردو: 2 گرم

تحقیقات در مورد انواع آجیل های مختلف نشان داده است که مصرف منظم ممکن است باعث کاهش التهاب و کاهش قند خون ، سطح HbA1c و LDL شود.

در یک مطالعه ، افراد مبتلا به دیابت که 30 گرم گردو در رژیم غذایی روزانه خود به مدت یک سال امصرف کردند از دست دادن وزن داشته و در ترکیب بدن پیشرفت هایی داشتند و کاهش قابل توجهی در سطح انسولین را تجربه کردند.

این یافته حائز اهمیت است زیرا افراد مبتلا به دیابت نوع 2 اغلب انسولین بالایی دارند که با چاقی مرتبط هستند.

علاوه بر این ، برخی محققان معتقدند که سطح انسولین به میزان مزمن خطر ابتلا به سایر بیماری های جدی مانند سرطان و آلزایمر را افزایش می دهد .

نتیجه :

آجیل یک افزودنی سالم برای یک رژیم غذایی دیابتی است. آنها در کربوهیدرات قابل هضم کم هستند و به کاهش قند خون ، انسولین و LDL کمک می کنند.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی