سلامتی و سرگرمی

سرگرمی و ارتقا سلامتی

سلامتی و سرگرمی

سرگرمی و ارتقا سلامتی

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

 

 

هیچ چیز نمی تواند یک دسر خانگی خوب را برای همراهی با قهوه بعد از ظهر شما ضرب و شتم کند. در این مقاله روش تهیه کیک زنجبیل خوشمزه را کشف کنید. دستور العمل های خوشمزه ما را از دست ندهید! علاوه بر داشتن فواید سلامتی قابل توجهی ، زنجبیل نیز یک عنصر آشپزی است که می تواند به غذاهای شما لمس بی نظیری کند. در این مقاله طرز تهیه کیک زنجبیل خوشمزه را یاد می گیرید!

کیک زنجبیل

فقط خواندن نام ممکن است آب دهان شما را آب کند. تصور کنید که از این دسر خوشمزه با دوستان و خانواده y خود لذت ببرید . یوم!

همچنین از آنجا که زنجبیل طعمی بی نظیر و متفاوت به کیک می بخشد ، مطمئناً همه را با آن متحیر می کنید. در زیر ، دو دستور العمل کیک زنجبیل شگفت انگیز را کشف کنید.

کیک زنجبیل ، لیمو و عسل

کیک زنجبیل.

زنجبیل به این دسر خوشمزه طعم خاصی می بخشد. همچنین ، با طعم مرکبات مانند لیمو کاملاً خوب پیش می رود.

مواد لازم در کیک زنجبیل

  • 175 گرم کره
  • 75 گرم عسل
  • پوست لیمو
  • 175 گرم آرد
  • 3.75 میلی لیتر زنجبیل
  • 2 عدد تخم مرغ

برای بستن:

  • یک قاشق غذاخوری عسل
  • آب یک لیمو

آماده سازی

  • اول از همه ، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • سپس کره را در یک دیگ دوبل ذوب کنید.
  • وقتی تقریبا ذوب شد ، پوست عسل و لیمو را اضافه کنید و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید.
  • پس از آن ، بگذارید خنک شود و سپس مواد باقی مانده (آرد ، زنجبیل و تخم مرغ) را اضافه کنید.
  • یک سینی قابلمه را کره کنید و مخلوط را درون آن بریزید.
  • سپس ، حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.
  • در حالی که کیک در حال پخت است ، می توانید تاپ را درست کنید. برای این کار ابتدا عسل و آب لیمو را درون یک گلدان بر روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. هنگامی که هر دو ماده کمی گرم شده و با یکدیگر ذوب شده اند ، تاپینگ آماده است.
  • وقتی کیک را از فر بیرون می آورید ، کافی است آنرا با چنگال بزنید تا سوراخی کند و قسمت بالایی را روی آن بریزید تا کل کیک آب شود.
  • کیک باید تمام مایع موجود در آن را جذب کند.
  • بگذارید خنک شود و از آن لذت ببرید!

آسان است ، درست است؟ همچنین ، شما می توانید کیک را به هر روشی که می خواهید تزئین کنید . (به عنوان مثال ، می توانید زنجبیل آب نبات را در قسمت بالا اضافه کنید).

کیک پنیر زنجبیل

یک تکه کیک پنیر زنجبیل.

اگر عاشق کیک پنیر هستید ، به خاطر این نوع زنجبیل دیوانه خواهید شد!

اگر شما به چیزی متفاوت علاقه دارید و عاشق کیک پنیر هستید ، این دستور شماست: کیک پنیر زنجبیل که تمام خانواده شما را دوست دارند. تهیه آن نیز آسان است.

عناصر

  • کوکی ها زنجبیل (تقریبا 20)
  • 75 گرم کره
  • 200 گرم پنیر خامه ای
  • 3 قاشق غذاخوری خامه مایع
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 50 گرم شکر
  • 1 قطعه زنجبیل تازه
  • مربای توت فرنگی

تهیه کیک زنجبیل

  • ابتدا پوست را با کوکی های زنجبیل درست کنید. برای این کار کوکی ها را خرد کنید تا کاملا آنها را پودر کنید.
  • کره را ذوب کنید. سپس کره را به کوکی های خرد شده اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
  • بعد از آن ، سینی پخت را با مخلوط پوسته ای که تازه درست کرده اید ، بپوشانید. تا حد امکان در پوسته بسته بندی کرده و از صاف و یکنواخت بودن آن مطمئن شوید.
  • سپس تخم مرغ ، شکر ، خامه مایع و پنیر خامه ای را در یک کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • وقتی مخلوط یکدست شد ، یک تکه زنجبیل کوچک رنده کنید و آن را درون مخلوط کنید.
  • حالا این مخلوط را روی پوسته بریزید . در فر از قبل گرم شده با دمای 320 درجه فارنهایت به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.
  • حتما کیک را بیش از حد پخت نکنید تا خشک نشود. بنابراین ، اطمینان حاصل کنید که هر چند دقیقه در حالی که داخل فر است ، کیک پنیر را نگاه کنید.
  • در آخر آن را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود. سپس کیک پنیر خود را برداشته و یک لایه مربای توت فرنگی را در قسمت بالا اضافه کنید.

میهمانان شام شما از این دسر خوشمزه و اصلی دیوانه می شوند!

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی